Tác giả :
ThS. Nguyễn Tấn Dũng, TS. Trần Đức Ba, TS. Trịnh Văn Dũng

ABSTRACT: A most modern method of processing and preserving food in the world today is the sublimation drying method. It dries foods at a temperature range of -45oC to 40oC without changing the substances’ characteristics: the proteins are not denatured, the lipids not oxidized, the vitamines and natural pigments and smells not destroyed, etc. It is for this reason that it is indispensable to do research in the designing and engeneering of sublimation drying systems to use in Vietnam in order not to be dependent on foreign technologies.
Góp ý
Họ và tên: *  
Email: *  
Tiêu đề: *  
Mã xác nhận:
 
 
   
  
 
 
   
 *
Copyright © Tạp Chí Khoa Học Giáo Dục Kỹ Thuật - Trường Đại Học Sư Phạm Kỹ Thuật - TP.HCM  
Địa chỉ: Phòng 601B, 1 Võ Văn Ngân, Quận Thủ Đức, Thành Phố Hồ Chí Minh. 
Điện thoại: 08-3722.1223 (8168)
Email:
tapchikhgdkt@hcmute.edu.vn

                                      
                                

Truy cập tháng: 20,545

Tổng truy cập:229,878